Samen met je geliefde genieten van een romantische menu.
Bestel ons heerlijk menu met verse eigenbereide gerechten.
Onze menu is verkrijgbaar op zaterdag 13 en zondag 14 februari.
Zaterdag afhalen tussen 15u en 17u en zondag afhalen tussen 11u en 12u of na afspraak.
Prijs voor de volledige menu €50/per persoon
Voor het dessert kan u kiezen tussen kaas of dessert zonder supplement!
Kaas en dessert + €9/per persoon
Gelieve te bestellen voor woensdag 10 februari 19u aub
Aperitief
een flesje Schorpion Goud Brut 37 cl – Belgische mousserende kwaliteitswijn met huisgemaakte worstenbroodje
Voorgerecht
Carpaccio van gerookte lende Holstein met rucola & parmezaanse kaas
Aangepaste wijn: Conti Sani – Chianti Riserva 2016 €10.70/fles
Of
Gebakken Noorse Skreifilet met een dugleré sausje (+€2,00/pp)
Aangepaste wijn: The Fishwives Club – Chardonnay 2019 €7.95/fles
Heerlijke sorbet van passiefruit
Hoofdgerecht
Gebraden jonge Franse (tortel)duivenfilets (opgevuld met vlees van billetjes) in een pakje van groene kool & maïskoekjes
Aangepaste wijn: Mc Manis – Cabernet Sauvignon (California) €15.50/fles
Of
Melanie Pfister – Pinot Noir Rahn (Bourgogne stijl) €22.00/fles
Of
Old Road wine – Fatman Pinotage €8.25/fles
Of
Gebakken Noorse Skreifilet met dugleré sausje
Nagerecht
Duo gebak met chocolade & framboos
Of
Kaas assortiment geserveerd met noten, druifjes en notenbrood
(Keiems bloempje – Geitje met rozenblaadjes – Coulommiers – Gruyère d’Alpage en Fourme au Sauternes)
(Als u een kaas EN dessert wenst supplement van € 9,00/pp)
Aparte gerechten voor Valentijn
Aperitief
Een flesje Schorpion Goud brut 37 cl – Belgische mousserende kwaliteitswijn met huisgemaakte hapjes (€ 9,50/pp)
(enkel verkrijgbaar per 2)
Voorgerechten
Carpaccio van gerookte lende Holstein met rucola & parmezaanse kaas
(€ 11,00/pp)
Gebakken Noorse Skreifilet met een dugleré sausje (€ 12,00/pp)
Hoofdgerechten
Gebakken Noorse Skreifilet met dugleré sausje met warme groenten en pomme duchesses (€ 27,00/pp)
Gebraden jonge Franse (tortel)duivenfilets (opgevuld met vlees van de billetjes) in een pakje van groene kool & maïskoekje
(€ 27,00/pp)
Desserten
Kaas assortiment geserveerd met noten, druifjes & notenbrood
(Keiems bloempje – Geitje met rozenblaadjes – Coulommiers – Gruyère d’Alpage en Fourme au Sauternes) (€ 9,00/pp)
Duo gebak met chocolade & framboos (€ 7,50/pp)
Huisgemaakte vanilleroomijs per halve liter (€ 8,00/doosje)
Huisgemaakte Vanilleroomijs met munt per halve liter (€ 8,00/doosje)
Huisgemaakte Honingroomijs per halve liter (€8,00/doosje)
Huisgemaakte Kaneelroomijs per halve liter (€8,00/doosje)
Wij bereiden alles voor u en u kan ten volle genieten !
–
Enkel nog opwarmen en daar krijgt u alle informatie over.