Bestel ons heerlijk Paasmenu met verse eigenbereide gerechten.
Onze menu is verkrijgbaar op zaterdag 3 – zondag 4 en maandag 5 april 2021.
Zaterdag afhalen tussen 15u en 17u – zondag en maandag afhalen tussen 11u en 12u of na afspraak.
Prijs voor de volledige menu €45.00/per persoon
Voor het dessert kan u kiezen tussen kaas of dessert zonder supplement!
Kaas en dessert + €9/per persoon
Gelieve te bestellen voor woensdag 31 maart 19u aub
Voorgerecht
“Vitello Tonato” met groene asperges uit de Provence
Of
Gebakken Grietfilet met groene asperges uit de Provence (+€8,00/pp)
Soep
Gevogelte “Consommé” met kruidenflensjes & asperges
Hoofdgerecht
Gegrilde lamskroon met groene groentjes, gebakken aardappeltjes & rozemarijnsaus
Of
Vis op aanvraag
Nagerecht
Mousse van witte chocolade en passievrucht met een blauwe bessen compote, citroenbiscuit en Bretoense zanddeeg
Of
Kaas assortiment geserveerd met noten, druifjes en notenbrood
(Vacherousse-St Maure de Touraine-Brie de Meaux-Gruyère Alpage- St Agur))
(Als u kaas EN dessert wenst supplement van € 9,00/pp)
Aparte gerechten voor Pasen
Voorgerechten
“Vitello Tonato” met groene asperges uit de Provence
(€ 12,00/pp)
Gebakken Grietfilet met groene asperges uit de Provence
(€20.00/pp)
Hoofdgerecht
Gegrilde lamskroon met groene groentjes, gebakken aardappeltjes & rozemarijnsaus
(€ 24,00/pp)
Desserten
Kaas assortiment geserveerd met noten, druifjes & notenbrood
(Vacherousse-St Maure de Touraine-Brie de Meaux-Gruyère Alpage-St. Agur (€ 9,00/pp)
Mousse van witte chocolade en passievrucht met een blauwe bessen compote, citroenbiscuit en Bretoense zanddeeg met een sausje en huisgemaakte roomijs (€9.00/pp)
Huisgemaakte vanilleroomijs per halve liter (€ 8,00/doosje)
Huisgemaakte Vanilleroomijs met munt per halve liter (€ 8,00/doosje)
Huisgemaakte Honingroomijs per halve liter (€8,00/doosje)
Huisgemaakte Kaneelroomijs per halve liter (€8,00/doosje)
Wij bereiden alles voor u en u kan ten volle genieten !
–
Enkel nog opwarmen en daar krijgt u alle informatie over.