Skip to main content

Een prettig oud- & nieuwjaar en geen zin om te koken?
Of u eens lekker laten verwennen ?
Bestel dan onze heerlijke, verse eigenbereide gerechten.

Voor afhaling (na afspraak) of levering op 24, 25 of 26 december.

Prijs voor de 4 gangen menu €55/per persoon
Voor het dessert kan u kiezen tussen kaas of dessert zonder supplement!
Kaas en dessert + €9/per peersoon

Gelieve te bestellen voor zaterdagavond 26 december aub

Gang 1

Kroon van Sint Jacobsvrucht met slaatje van waterkers & fregola sarda, dressing met appel, tomaat & curry
Of
Carpaccio van gerookte eendeborst met wintergarnituur

Aangepaste wijnen:
2017 Melanie Pfister – Mel (Riesling – Pinot Gris – Gewurztraminer – Muscat) – € 15,00/fles
2019 Bodegas Pascual Rueda – € 9,45/fles

Gang 2

Consommé met fijne groentjes & reepjes bosduif
Of
Romig soepje van & met langoustines

Tussengerecht
(optioneel | + €20/pp)

Gebakken grietfilet met zalfje van wortel, gember & garnalensaus

Aangepaste wijnen :
2019 Bodegas Anadas – Care – Chardonnay – Cariniña – € 9,00/fles
2019 San Marzano – Talo – Chardonnay (4m op vat) Puglia – € 11,10/fles

Gang 3

Hertekalffilet met boschampignons in filodeeg met bimi of broccoli,
Wildeman peertje, witloof, truffel kroketjes & poivradesaus
Of
Grietfilet met zalfje van wortel, gember en garnalenbisque

Aangepaste wijnen :
Melanie Pfister – Pinot Noir Rahn – € 22,00/fles
Ca Dei Frati – Ronchedone (Sangiovese – Cabernet – Marzemino) – € 22,95/fles

Gang 4

Kaas assortiment geserveerd met noten, druifjes & notenbrood
(Brunet, Camembert, Comté 12 maand, Munster & Stilton)
Of
Huisgemaakte bavarois van passiefruit met sausje van tropisch fruit
& mandarijnen sorbet

(Als u een kaas EN dessert wenst supplement van € 9/pp)

Aangepaste wijn :
Douglas Green – Sun Kissed – Natural Sweet wine (fruitige wijn) € 5,80/fles

Aparte gerechten voor de oud & nieuw

Voorgerechten en soepen

Kroon van Sint Jacobsvruchten met slaatje van waterkers, Fregola Sarda,
dressing met appel, tomaat & curry. (€ 18,50/pp)

Carpaccio van gerookte eendeborst met wintergarnituur (€ 16/pp)

Gebakken grietfilet met zalfje van wortel, gember & garnalenbisque (€ 20/pp)

Consommé met fijne groentjes, reepjes bosduif (€ 15/liter)

Bisque van en met Langoustines (€ 18/liter)

Hoofdgerechten

Gebakken grietfilet met zalfje van wortel, gember & garnalenbisque (€ 27/pp)

Hertenkalffilet met boschampignons in filodeeg met bimi of broccoli,
wildeman peertje, witloof, truffel croqines & poivradesaus (€ 26,50/pp)

Desserten

Kaas assortiment geserveerd met noten, druifjes & notenbrood
(Brunet, Camembert, Comté 12 maanden gerijpt, Munster & Stilton) (€ 9/pp)

Huisgemaakte bavarois van passiefruit met sausje van tropisch fruit & mandarijnen sorbet (€ 8/pp)

Huisgemaakte vanilleroomijs per halve liter (€ 8/doosje)

Huisgemaakte Vanilleroomijs met munt per halve liter (€ 8/doosje)

Wij bereiden alles voor u en u kan ten volle genieten !

Enkel nog opwarmen en daar krijgt u alle informatie over.

Hebt u enkel wijn nodig ook daar kan u bij ons voor terecht.

Bestelformulier










    Cash bij levering/afhalingOp factuur