Een prettig oud- & nieuwjaar en geen zin om te koken?
Of u eens lekker laten verwennen ?
Bestel dan onze heerlijke, verse eigenbereide gerechten.
Voor afhaling (na afspraak) of levering op 24, 25 of 26 december.
Prijs voor de 4 gangen menu €55/per persoon
Voor het dessert kan u kiezen tussen kaas of dessert zonder supplement!
Kaas en dessert + €9/per peersoon
Gelieve te bestellen voor zaterdagavond 26 december aub
Gang 1
Kroon van Sint Jacobsvrucht met slaatje van waterkers & fregola sarda, dressing met appel, tomaat & curry
Of
Carpaccio van gerookte eendeborst met wintergarnituur
Aangepaste wijnen:
2017 Melanie Pfister – Mel (Riesling – Pinot Gris – Gewurztraminer – Muscat) – € 15,00/fles
2019 Bodegas Pascual Rueda – € 9,45/fles
Gang 2
Consommé met fijne groentjes & reepjes bosduif
Of
Romig soepje van & met langoustines
Tussengerecht
(optioneel | + €20/pp)
Gebakken grietfilet met zalfje van wortel, gember & garnalensaus
Aangepaste wijnen :
2019 Bodegas Anadas – Care – Chardonnay – Cariniña – € 9,00/fles
2019 San Marzano – Talo – Chardonnay (4m op vat) Puglia – € 11,10/fles
Gang 3
Hertekalffilet met boschampignons in filodeeg met bimi of broccoli,
Wildeman peertje, witloof, truffel kroketjes & poivradesaus
Of
Grietfilet met zalfje van wortel, gember en garnalenbisque
Aangepaste wijnen :
Melanie Pfister – Pinot Noir Rahn – € 22,00/fles
Ca Dei Frati – Ronchedone (Sangiovese – Cabernet – Marzemino) – € 22,95/fles
Gang 4
Kaas assortiment geserveerd met noten, druifjes & notenbrood
(Brunet, Camembert, Comté 12 maand, Munster & Stilton)
Of
Huisgemaakte bavarois van passiefruit met sausje van tropisch fruit
& mandarijnen sorbet
(Als u een kaas EN dessert wenst supplement van € 9/pp)
Aangepaste wijn :
Douglas Green – Sun Kissed – Natural Sweet wine (fruitige wijn) € 5,80/fles
Aparte gerechten voor de oud & nieuw
Voorgerechten en soepen
Kroon van Sint Jacobsvruchten met slaatje van waterkers, Fregola Sarda,
dressing met appel, tomaat & curry. (€ 18,50/pp)
Carpaccio van gerookte eendeborst met wintergarnituur (€ 16/pp)
Gebakken grietfilet met zalfje van wortel, gember & garnalenbisque (€ 20/pp)
Consommé met fijne groentjes, reepjes bosduif (€ 15/liter)
Bisque van en met Langoustines (€ 18/liter)
Hoofdgerechten
Gebakken grietfilet met zalfje van wortel, gember & garnalenbisque (€ 27/pp)
Hertenkalffilet met boschampignons in filodeeg met bimi of broccoli,
wildeman peertje, witloof, truffel croqines & poivradesaus (€ 26,50/pp)
Desserten
Kaas assortiment geserveerd met noten, druifjes & notenbrood
(Brunet, Camembert, Comté 12 maanden gerijpt, Munster & Stilton) (€ 9/pp)
Huisgemaakte bavarois van passiefruit met sausje van tropisch fruit & mandarijnen sorbet (€ 8/pp)
Huisgemaakte vanilleroomijs per halve liter (€ 8/doosje)
Huisgemaakte Vanilleroomijs met munt per halve liter (€ 8/doosje)
Wij bereiden alles voor u en u kan ten volle genieten !
–
Enkel nog opwarmen en daar krijgt u alle informatie over.
Hebt u enkel wijn nodig ook daar kan u bij ons voor terecht.