Een zalig kerstfeest en geen zin om te koken?
Of u eens lekker laten verwennen ?
Bestel dan onze heerlijke, verse eigenbereide gerechten.
Voor afhaling (na afspraak) of levering op 24, 25 of 26 december.
Prijs voor de 4 gangen menu €45,00/per persoon
Voor het dessert kan u kiezen tussen kaas of dessert zonder supplement!
Gelieve te bestellen voor vrijdagavond 18 december aub
Gang 1
Terrinne van ganzenlever (Répaire des Gourmets) geserveerd met compote van abrikozen, compote van pruimen & brioche broodje
Aangepaste wijnen:
2012 Agape – Riesling Vendanges Tardives – 500ml – PROMO € 15/fles
Gang 2
Velouté van pompoen en mousse van gerookte paling
Tussengerecht
(optioneel)
Tarbotfilet met langoustines, prei en champagnesaus
Dit gerecht kan als tussengerecht genomen worden voor € 22/pp extra
OF kan ook als hoofdgerecht genomen worden in de plaats van de kalkoenfilet, hiervoor vragen wij dan een supplement van € 12,50/pp
Aangepaste wijnen bij Tarbot:
2018 Lismore – Chardonnay (Zuid-Afrika) TOP ! – € 26,90/fles
2019 San Marzano – Edda Bianco (Chardonnay, Fiano, Moscatello – € 16,50/fles
2019 Bodegas Anadas – Care Chardonnay – Carinena – € 9,00/fles
Gang 3
Roulade van kalkoenfilet met truffel, gevogeltejus, witloof, zalfje van peterseliewortel, Wildeman peertje en mini kroket
Aangepaste wijnen bij Kalkoen:
2015 Villa Loren – Amarone Delle Valpolicella – promo € 24,85/fles
2017 Mas Les Pusses – Villa Loren Valpolicella Ripasso € 12,25/fles
Gang 4
Kerst kaasassortiment (Délice de Bourgogne, Aurelie, Brie de meaux, Alta Badia, Bleu d’Auvergne) Geserveerd met noten, druifjes en notenbrood
OF Huisgemaakte vanille bavarois met chocoladesaus
(Als u een kaas EN dessert wenst supplement van € 9/pp)
Aangepaste wijnen:
Chateau Dona Baissas – Rivesaltes Ambré – Vin doux Naturel – € 22,60/fles
Aparte gerechten voor de kerstdagen
Voorgerechten
Terrinne van ganzenlever (Répaire des Gourmets) geserveerd met compote van abrikozen, compote van pruimen & brioche broodje (€ 20/pp)
Velouté van pompoen en mousse van gerookte paling (€ 10,5/liter)
Gebakken tarbot filet met langoustines, prei en champagnesaus (€ 22/pp)
Hoofdgerechten
Gebakken tarbot filet met langoustines, prei en champagnesaus (€ 29/pp)
Roulade van kalkoenfilet met truffel, gevogeltejus, witloof, zalfje van
peterseliewortel, Wildeman peertje en mini kroketten (€ 16,50/pp)
Desserten
Kerst kaasassortiment: (Délice de Bourgogne, Aurelie, Brie de meaux, Alta Badia, Bleu d’Auvergne) Geserveerd met noten, druifjes en notenbrood.(€ 9/pp)
Huisgemaakte vanille bavarois met chocoladesaus. (€ 9/pp)
Wij bereiden alles voor u en u kan ten volle genieten !
–
Enkel nog opwarmen en daar krijgt u alle informatie over.
Hebt u enkel wijn nodig ook daar kan u bij ons voor terecht.