Een zalig kerstfeest en geen zin om te koken?
Of u eens lekker laten verwennen ?
Bestel dan onze heerlijke, verse eigenbereide gerechten.

Voor afhaling (na afspraak) of levering op 24, 25 of 26 december.

Prijs voor de 4 gangen menu €45,00/per persoon
Voor het dessert kan u kiezen tussen kaas of dessert zonder supplement!

Gelieve te bestellen voor vrijdagavond 18 december aub

Gang 1

Terrinne van ganzenlever (Répaire des Gourmets) geserveerd met compote van abrikozen, compote van pruimen & brioche broodje

Aangepaste wijnen:
2012 Agape – Riesling Vendanges Tardives – 500ml – PROMO € 15/fles

Gang 2

Velouté van pompoen en mousse van gerookte paling

Tussengerecht
(optioneel)

Tarbotfilet met langoustines, prei en champagnesaus

Dit gerecht kan als tussengerecht genomen worden voor € 22/pp extra

OF kan ook als hoofdgerecht genomen worden in de plaats van de kalkoenfilet, hiervoor vragen wij dan een supplement van € 12,50/pp

Aangepaste wijnen bij Tarbot:
2018 Lismore – Chardonnay (Zuid-Afrika) TOP ! – € 26,90/fles
2019 San Marzano – Edda Bianco (Chardonnay, Fiano, Moscatello – € 16,50/fles
2019 Bodegas Anadas – Care Chardonnay – Carinena – € 9,00/fles

Gang 3

Roulade van kalkoenfilet met truffel, gevogeltejus, witloof, zalfje van peterseliewortel, Wildeman peertje en mini kroket

Aangepaste wijnen bij Kalkoen:
2015 Villa Loren – Amarone Delle Valpolicella – promo € 24,85/fles
2017 Mas Les Pusses – Villa Loren Valpolicella Ripasso € 12,25/fles

Gang 4

Kerst kaasassortiment (Délice de Bourgogne, Aurelie, Brie de meaux, Alta Badia, Bleu d’Auvergne) Geserveerd met noten, druifjes en notenbrood

OF Huisgemaakte vanille bavarois met chocoladesaus

(Als u een kaas EN dessert wenst supplement van € 9/pp)

Aangepaste wijnen:
Chateau Dona Baissas – Rivesaltes Ambré – Vin doux Naturel – € 22,60/fles

Aparte gerechten voor de kerstdagen

Voorgerechten

Terrinne van ganzenlever (Répaire des Gourmets) geserveerd met compote van abrikozen, compote van pruimen & brioche broodje (€ 20/pp)

Velouté van pompoen en mousse van gerookte paling (€ 10,5/liter)

Gebakken tarbot filet met langoustines, prei en champagnesaus (€ 22/pp)

Hoofdgerechten

Gebakken tarbot filet met langoustines, prei en champagnesaus (€ 29/pp)

Roulade van kalkoenfilet met truffel, gevogeltejus, witloof, zalfje van
peterseliewortel, Wildeman peertje en mini kroketten (€ 16,50/pp)

Desserten

Kerst kaasassortiment: (Délice de Bourgogne, Aurelie, Brie de meaux, Alta Badia, Bleu d’Auvergne) Geserveerd met noten, druifjes en notenbrood.(€ 9/pp)

Huisgemaakte vanille bavarois met chocoladesaus. (€ 9/pp)

Wij bereiden alles voor u en u kan ten volle genieten !

Enkel nog opwarmen en daar krijgt u alle informatie over.

Hebt u enkel wijn nodig ook daar kan u bij ons voor terecht.

Bestelformulier










    Cash bij levering/afhalingOp factuur


    Contacteer ons

    Summerwine
    Edward Caertsstraat 12
    2180 Ekeren (Mariaburg)

    T: +32 (0) 478 43 05 06
    E: summerwine@skynet.be

    Wow look at this!

    This is an optional, highly
    customizable off canvas area.

    About Salient

    The Castle
    Unit 345
    2500 Castle Dr
    Manhattan, NY

    T: +216 (0)40 3629 4753
    E: hello@themenectar.com